september 30, 2023

5 ideale cafés om te flexwerken in Utrecht

Het Gegeven Paard

Bij het Gegeven Paard is inspiratie genoeg te vinden want dit café is gevestigd in het grootste muziekpaleis van Utrecht: Tivoli Vredenburg. Genoeg zitruimte, daglicht, stopcontacten en goede koffie. Ja, bij deze hotspot kunnen we alle vakjes van onze checklist afvinken. En ook niet onbelangrijk: je kan op deze plek nog even blijven hangen na een dag hard werken. Regelmatig spelen hier live bandjes en een cocktail met de naam ‘Pink Fluffy Unicorn’ kan je toch gewoon niet missen?

Broei

BROEI is één van onze favoriete plekken in Utrecht om te werken. De kans bestaat dat je zomaar Stadsbloggers Benthe en Christel van BANANAS – Creatief Bureau tegen het lijf loopt als je hier een dagje gaat werken. Elk hoekje heeft wel weer een ander creatief aspect waardoor je geïnspireerd kunt raken. Nog meer redenen om hier even langs te gaan? BROEI heeft de lekkerste kaart. Gegarandeerd dus een heerlijke én gezonde lunch.

Kaffeetaria

Deze creatieve hotspot met goede koffie mag niet aan dit lijstje ontbreken. We hebben het over Kaffeetaria, te vinden in de wijk Tolsteeg. Deze koffiebar, kantine van een voormalig bejaardentehuis, is zo ruim opgezet dat er altijd wel een plekje voor jou te bemachtigen valt om te werken. Kies daarbij voor een goede koffie, taartje of een heerlijke lunch – en je bent hier wel een paar uur zoet.

Bar Beton

Inmiddels is Bar Beton op vier verschillende locaties in Utrecht te vinden en kun je dus overal in Uut terecht om wat te werken. Alle locaties in Rijnsweerd, Utrecht centrum, Utrecht CS en in Oost zijn lekker vroeg open zodat je ook hier weer vroeg van start kan gaan. Ook zijn er verschillende vergaderruimtes te reserveren mocht je het een keer wat grootser aan willen pakken. Tel daar ook weer goede koffie bij op en je hebt de perfecte formule voor een effectieve dag (flex)werken.

30ml Coffee Roasters

Nog een fijne hotspot in hartje Utrecht en niet te ver van het station is 30ml Coffee Roasters. Een heerlijke rumoerige plek waar je in alle rust een paar uur kan blijven hangen. Bestel je koffie aan de balie en de barista’s van 30ml maken jouw (werk)feestje een klein beetje compleet. Inclusief genoeg stopcontacten en wat banken om lekker te kunnen hangen. Kleine notitie: de tafeltjes zijn wel enigszins aan de kleine kant – dus vooral voor de (flex)werkers die graag zelfstandig een dagje willen werken.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.