september 30, 2023

7x de leukste strandtenten in Zuid-Holland

Op het moment dat we dit artikel schrijven zijn de temperaturen in Nederland nog niet helemaal strandtent-proof! Maar ook op deze dagen zijn strandtentjes dé ideale plek om even lekker uit te waaien of bij te kletsen met vriend(inn)en. Dus daarom 7 leuke strandtenten in Zuid-Holland waar wij in ieder geval heel blij van worden!

Branding Beach Club in Noordwijk

Altijd een goed idee en zeer instagramwaardig is Branding Beach Club in Noordwijk. Waarschijnlijk heb je deze hotspot dan ook niet kunnen missen op Instagram door de hoeveelheid foto’s die inmiddels bij de schommel op het terras gemaakt zijn. ‘Nice shoes, nice butt.’ Elk dag van het jaar geopend voor een vroeg ontbijtje aan het strand of een goede borrel bij het ondergaan van de zon.

In de winter wordt deze plek trouwens omgetoverd naar Winter Lodge. Kies dan voor een knus hoekje in de kas of bij het knisperende haardvuur.

Beachclub Indigo in Scheveningen

Stadsblogger Lisanne schreef al eerder over deze fijne plek in Scheveningen. Voor een beetje vakantie in eigen land ben je bij Beachclub Indigo aan het goede adres. Denk dan vooral aan lampionnen, houten banken, kleurrijke kussens en de grootste hangmat ter wereld (10 bij 22 meter!). Genoeg reden voor een bezoekje aan deze fijne strandtent!

Paal 14 in Katwijk

Nog een kleurrijke hotspot aan het strand is Paal 14 in Katwijk. Geniet hier van een zomers biertje, een gezonde groene smoothie of ga voor de heerlijke tapas. Als pronkstuk op het terras is het volkswagen busje absoluut niet te missen. Een eyecatcher die goed aansluit bij de sfeer en uitstraling van deze heerlijke strandtent.

Strandpaviljoen de Staat in Duindorp, Den Haag

Strandpaviljoen de Staat is te vinden op het Zuiderstrand in Den Haag. Een relaxte strandtent met een fijne biologische kaart én – niet geheel onbelangrijk – goede koffie! Toe aan een culinair uitstapje aan het strand dan is de Staat de plek om eens te bezoeken.

Strandclub Witsand in Noordwijk

Een prachtige hotspot met de meest feestelijke gerechtjes. Dat is strandclub Witsand, het kleine zusje van Branding Beach Club (eerder in dit rijtje) in Noordwijk. Een strandtent waar je optimaal kan genieten van het interieur, vriendelijke personeel of gewoon even lekker kan hangen op de banken met je voetjes in het zand. Makkelijker kunnen we het bijna niet voor je maken.

Beachclub Whoosah in Scheveningen

Natuurlijk is er bij Beachclub Whoosah de mogelijkheid om overdag te genieten van een drankje in de zon. Maar deze beachclub staat vooral bekend om de goede feestjes. Denk hierbij vooral aan de grote namen in de dance- en techno scene. Alle evenementen zijn te vinden op de Facebookpagina van Whoosah.

Suiderstrand in Kijkduin, Den Haag

Het Suiderstrand in Den Haag geeft je een fijne mix van alles: een relaxte en ongedwongen sfeer, lekker eten en het is dé hotspot voor veel (kite)surfers. Door het fijne interieur voelt deze plek – mits het zonnetje een beetje door komt – bijna tropisch aan. Een cocktail erbij en dat vakantiegevoel is compleet.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.