september 30, 2023

All-day-brunchen bij Bij Hartje Zwolle

Daar zit je dan op Valentijnsdag, samen met m’n vriend zit ik aan een tafeltje bij het toepasselijke Bij Hartje Zwolle. We hebben uitzicht op de sneeuw die naar beneden dwarrelt, tegelijkertijd wordt ons broodplankje geserveerd geheel in de stijl van Valentijnsdag. Hartjesprikkertjes die de broodjes bij elkaar houden en een hartje van melkschuim in mijn cappuccino. Er is een geheel Valentijnsmenu opgezet, gevuld met gerechten die geïnspireerd zijn op deze liefdevolle dag in februari.

Dit was mijn eerste kennismaking met Bij Hartje en dit is precies hoe Bij Hartje omschreven moet worden. Bij Hartje heeft oog voor detail. Dit zie je direct wanneer de gerechten op tafel geserveerd worden. Een koekjestrommeltje bij de koffie, prikkertjes in de broodjes met het logo van Bij Hartje Zwolle, een eetbaar bloemetje hier en daar en ga zo maar door. Bij Hartje Zwolle geeft je een goed gevoel door het lekkere eten, de sympathieke bediening én de fotogenieke foto’s – niet geheel onbelangrijk!

All-day-brunchen!

Bij Hartje staat, in mijn ogen, vooral bekend om het ‘all-day-brunch’ concept. Wanneer je komt lunchen krijg je een kaart voor je waar je meerdere gerechten op aan kunt vinken, die je vervolgens in verkleinde vorm voorgeschoteld krijgt. Je kunt de gerechtjes met je gezelschap delen, maar ook voor jezelf houden (dit doe ik altijd, want dit eten is veel te lekker om te delen).

Naast lunchen ben je ook van harte welkom om te komen dineren, het diner serveren ze in tegenstelling tot de brunch in groter formaat. Ben je met een grotere groep en wil je net even wat anders? Een High-Tea of High-Wine is ook te boeken.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.