september 30, 2023

Biologisch lunchen bij Vinnies

Ben je op zoek naar een hotspot waar ze tot laat in de middag ontbijt serveren? Of waar ze heerlijke cappuccino’s hebben en biologisch en lokale producten gebruiken? Dan is Vinnies de plek voor jou!

Good. Home. Food.

Bij Vinnies draait het om gezond en puur eten. De gerechten worden met veel zorg samengesteld en bestaan alleen uit biologisch en lokale producten. Dit proef je dan ook terug in de gerechten. Ik ging laatst met mijn moeder bij Vinnies lunchen en wij bestelden de Baba Ghanoush (puree van geroosterde aubergine, yoghurt saus en granaatappel) en de koriander en limoen hummus sandwich. Beide gerechten waren om te smullen!

Home away from home

Er hangt een ontspannen en gezellige sfeer bij Vinnies. De tijdschriften en kranten die op de tafels voor je klaarliggen creëren het echte home away from home gevoel. Deze hotspot is ideaal om met je studiegenoten af te spreken, lekker te lunchen met je vrienden of om de dag rustig te beginnen terwijl je de krant leest.

En valt je oog op iets uit het interieur wat je stiekem ook zelf zou willen hebben? Dan heb ik goed nieuws voor je: bij Vinnies is namelijk alles te koop. Van de (vintage) stoelen waar je op zit, tot de leuke schilderijtjes aan de muur. Dat is nog eens lazy shoppen.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.