september 30, 2023

Bloemen in Utrecht: Suzet van de Pluktruck

Vandaag misschien iets anders dan anders. Geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan, maar wel een hele toffe ondernemer die je in kan schakelen als je op zoek bent naar een prachtige bos bloemen. Ik heb het over Suzet van de Pluktruck. Overigens is het geen fysieke winkel, maar is de Pluktruck wél in te huren als mobiele winkel voor jouw event. Ook brengt ze in deze corona tijd hele mooie plukboeketten aan huis om jouw thuiskantoor of woonkamer wat op te vrolijken. Een super inspirerende onderneemster én iemand die met onwijs veel passie praat over bloemen.

De Pluktruck

Suzet was als jong kind al gefascineerd door bloemen en de natuur. Het duurde alleen even voor ze er bij stil stond dat ze ook een eigen business kon starten mét bloemen. Maar een fysieke winkel of traditionele bloemist, zoals we die vaak zien, was niets voor haar. Ze wilde graag haar eigen tijd indelen en lekker bezig zijn met bloemen. En met een fysieke winkel zit je toch vast aan openingstijden. Op een vakantie op Kreta kwam ze uiteindelijk met haar twee zussen op het idee om een mobiele bloemenwinkel te beginnen. En zo was haar bedrijf geboren: de Pluktruck! Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot veel meer dan alleen een mobiele bloemenwinkel en maakt Suzet de mooiste bloemstukken.

Boeket aan huis

Een heel tof idee wat Suzet gestart is tijdens de eerste Corona golf is een plukboeket aan huis. Elke dinsdag en woensdag bezorgt ze plukboeketten aan huis in (omgeving) Utrecht. En niet alleen voor alle harde werkers die nu vooral thuis aan het werk zijn. Ook bij een makelaarskantoor, kapsalon of in de wachtkamer, bezorgt Suzet deze mooie boeketten. Een cadeautje aan de deur wanneer ze de boeketten komt brengen. En we mogen allemaal in deze tijd wel wat liever voor onszelf zijn en dan is een mooie bos bloemen in huis toch niet verkeerd.

Workshop: maak je eigen wandwolk

Wil je liever zelf aan de slag met bloemen? Ook dan heeft de Pluktruck een passende optie. Het maken van jouw eigen wandwolk. Een wandwolk is een bloemstuk die je aan de muur kan bevestigen. In plaats van een mooie lijst met een foto aan de muur, zou je hier dus ook voor kunnen kiezen. En weer door corona komt Suzet niet bij je thuis, maar krijg je wel alles voor deze workshop thuis gestuurd. En is er een interactieve verbinding waarbij ze je helemaal uitlegt hoe je hiermee aan de slag kunt gaan. Tof om op afstand te doen met vrienden, collega’s of familie.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.