september 30, 2023

Eropuit in de kerstvakantie? Warm hier op met lekkere koffie

Een gezellig dagje eropuit in de kerstvakantie? Dan kun je met dit koude weer wel wat opwarming wel gebruiken. En als je er toch bent, kun je net zo goed een taartje nemen. Een paar leuke en lekkere opties:

Koffiecafé Buutvrij in Tilburg

Eén van de leukste koffietentjes in Tilburg is toch wel creatief koffie café Buutvrij! Hier kun je terecht voor zowel heerlijke koffie als een bizar lekkere lunch. Het interieur is allemachtig prachtig, de kunst – die aan de muren hangt – geweldig, de sfeer fijn en het eten & drinken om van te smullen.

Caffè Vergnano 1882 in Amsterdam

Eerder dit jaar opende Caffè Vergnano 1882 hun allereerste Nederlandse koffiesalon in Amsterdam. Voor de Italianen een merk met het gevoel van thuis en voor de Nederlanders wellicht nog wat onbekender. Eén ding is zeker: je kunt er verdomd goede koffie drinken.

BUUF in de Serre in Amersfoort

De eerste keer dat wij BUUF in de Serre online voorbij zagen komen waren we op slag verliefd. Het prachtige lichte interieur, de leuke eigenaresses en uiteraard de heerlijke taarten trokken onze aandacht.

Parqiet in Rotterdam

In het Park, vlakbij de Euromast, vind je dit prachtige pareltje. Eenmaal bij Parqiet neergestreken, ga je er liever niet meer weg. De locatie is adembenemend en rustig en de producten en service maken jouw vakantiegevoel compleet.

Curcuma in Gouda

Wauw, Curcuma! Toen Lisenka deze hotspot op haar netvlies kreeg, werd ze meteen enthousiast. Zoveel elementen maken Curcuma tot een echte tophotspot.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.