september 30, 2023

Favorieten van Rotterdamse stadsblogger Marisse

Als Berkels meisje, geboren in een Rotterdams ziekenhuis, ben ik na wat uitstapjes in het binnen- en buitenland weer in de buurt geëindigd. Sinds oktober woon ik in Rotterdam en ik ben er dol op. Wát een gave stad! Er is zo veel te zien en zo veel te beleven, je kunt het bijna niet bijhouden. Voor de Zuid-Hollandse provincieweek zette ik mijn Rotterdamse favorieten (tot nu toe) op een rijtje.

Koffie en taart

Wat ik het allerliefst doe? Samen gezellig kletsen, koffie drinken en van een heerlijk stuk taart genieten. Dat kan bij deze drie megaleuke hotspots. Liefde op ‘t eerste gezicht.

Op Het Dak

Deze rooftop bistro is zo cool als dat-ie klinkt. Bij Op Het Dak bevind je je even in een andere wereld. On top of the world. Naast het geweldige uitzicht, word je blij van het interieur en de kaart.

Parqiet

In het Park, vlakbij de Euromast, vind je dit prachtige pareltje. Eenmaal bij Parqiet neergestreken, ga je er liever niet meer weg. De locatie is adembenemend en rustig en de producten en service maken jouw vakantiegevoel compleet.

COPPI Koffie & Fietsen

COPPI is een koffiebar waar je me regelmatig met m’n vriend vindt. Een heerlijke plek voor ontbijt, lunch en/of een stuk taart. Over deze favoriet is op Stadsblogger.nl nog niet geschreven, maar dat zal zeker niet lang meer duren. Houd ons in de gaten!

Uit eten gaan

Uit eten gaan is m’n tweede lievelings (het draait in mijn leven toch allemaal wel om eten, kom ik nu achter). Helemaal blown away was ik laatst door Gym & Gin. Wow, dat interieur en wow, dat eten. Elke keer als we dachten dat het gerecht niet overtroffen kon worden, was de volgende even lekker of nóg beter.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.