september 30, 2023

Lekker lachen bij GlowGolf Rotterdam

Zin een spelletje midgetgolf, maar dan net even iets anders? Dan ben je bij GlowGolf Rotterdam aan het goede adres. Kies je favoriete kleur bal en bandje, neem een scorebordje mee, een golfclub(je) en stap binnen in de fluoriserende wereld.

Gewoon het spelletje, maar dan leuker

Je kunt online een reservering maken voor een rondje op de baan, dan ben je zeker van een plekje. Vervolgens kun je in het restaurant rustig beginnen (of eindigen) met een hapje en een drankje. Gewapend met een fluoriserend balletje, bandje, golfclub(je) en een scorebord kun je de baan op. De regels zijn hetzelfde, maar de beleving maakt het bijzonder. Wat ontzettend leuk!

Neonavontuur op de Minigolfbaan!

Glowgolf Rotterdam is een spannende en vermakelijke minigolfervaring die een twist geeft aan het traditionele minigolfspel. In deze unieke attractie kunnen bezoekers hun golfvaardigheden testen terwijl ze zich bevinden in een betoverende omgeving die wordt verlicht met felle neonkleuren en oplichtende decoraties. Met blacklight-effecten en fluorescerende hindernissen wordt Glowgolf Rotterdam een avontuurlijke en leuke activiteit voor zowel gezinnen als vriendengroepen, waarbij het doel is om met zo min mogelijk slagen de golfbal in de holes te putten in deze sfeervolle en magische omgeving.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.